A9 Spaarne Taxi / Royal Business Taxi
+31(0)23 - 533 35 10
Wie zijn wij 
Aangenaam kennis te maken
A9 Spaarne Taxi / Royal Business Taxi staat klaar om u of uw zakenrelaties van of naar kantoor, hotel of huis te brengen en begeleiden. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring in het vervoeren van zowel zakelijke als particuliere relaties.

Onze dienstverlening gaat net een stapje verder dan het consumentenvervoer. Een keurige chauffeur in een luxueuze sedan, of bus, brengt u met de best mogelijke vervoersoplossing naar uw eindbestemming.

A9 Spaarne Taxi / Royal Business Taxi heeft bovendien een voordelig tarief van en naar Schiphol. Wij zijn overigens thuis op alle bekende luchthavens.

A9 Spaarne Taxi / Royal Business Taxi is in staat de juiste diensten te ontwikkelen voor particulieren, bedrijven en branches binnen de overheid.

Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u vrijblijvend meer informatie dan kunt u contact opnemen met het onderstaande nummer of een e-mail sturen.

Wat mag u van ons verwachten:
Een gereduceerd en eerlijk tarief, goede bereikbaarheid, indien gewenst een afgesproken tijd, betrouwbare veiligheid, flexibele betaling (contant, Eurocard/Mastercard, VISA (allebei +5% meerprijs) of, voor bedrijven, factuur op rekening), makkelijk reserveren (per telefoon, e-mail of deze website).

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten via ons contactformulier. Wij maken van tevoren duidelijke afspraken. U weet waar u aan toe bent.

Klant is koning:
Onze begeleider/chauffeur is gewend in Engels en Duits te communiceren. Hij of zij is op de hoogte van het wegennet en kan zich uiteraard, indien nodig, beroepen op een professioneel GPS systeem.

Een goede chauffeur is in onze ogen ook een goede gastheer.

Wij werken met vaste chauffeurs die professioneel opgeleid, representatief en klantvriendelijk zijn.

Zij werken standaard in tenue de ville. Rijdend in luxe auto's, indien gewenst zonder kenmerk van taxi.

Vriendelijkheid, behulpzaamheid, maatwerk, flexibiliteit en discretie spelen hierin een belangrijke rol.

Ons deskundige personeel helpt u graag bij het bestellen van uw taxirit. Op een vriendelijke en efficiënte wijze streven wij ernaar om u in korte tijd van dienst te zijn.